Semne care arată că nu e pregătit pentru o relaţie

preţul unui divorţ în românia jpeg

În sfârşit ai găsit pe cineva cu care simţi că ţi-ar plăcea să împarţi totul, însă el pare că nu are aceleaşi gânduri? În general, bărbaţii transmit anumite semnale, pe care dacă ştii să le interpretezi, îţi vei da seama ce îşi doreşte cu adevărat.

Vorbeşte despre fosta prietenă

În cazul în care iubitul tău vorbeşte destul de des despre fosta iubită este de la sine înţeles că încă nu s-a desprins de trecut. Mai mult,bărbaţii se folosesc de acest lucru pentru a transmite că încă nu sunt pregătiţi pentru a merge mai departe. Totuşi,dacă pare că ar vrea să te cunoască mai bine,ascultă-ţi intuiţia şi vezi dacă merită sau nu să te implici într-o relaţie.

Nu îşi arată afecţiunea în public

Eşti îngrijorată de faptul că ori de câte ori ieşiţi,el este foarte distant? Există două posibilităţi:fie chiar nu îi place să îşi arate afecţiunea de faţă cu alte persoane,fie nu simte nevoia să o facă. Totuşi,mici gesturi de tandreţe nu ar trebui să lipsească,mia ales dacă partenerul tău chiar este îndrăgostit de tine.

Întotdeauna te face să aştepţi

Aţi stabilit să ieşiţi în oraş,dar îl aştepţi mai bine de o jumătate de oră? Poate că punctualitatea nu este punctul lui forte,dar lucrurile nu pot decurge aşa de fiecare dată. Dacă se întâmplă un astfel de lucru,iar el nici măcar nu îşi cere scuze pentru faptul că a întârziat,înseamnă că este egoist şi nepăsător. Ai putea să stai cu un astfel de bărbat?

Nu îţi face surprize plăcute

Oricărei femei îi place să fie surprinsă într-un mod plăcut,dacă nu tot timpul,măcar din când în când. Dar ce te faci dacă bărbatul de care eşti îndrăgostită nu face nimic în acest sens? Îi poţi spune într-un mod subtil că ţi-ar plăcea să îţi facă,uneori,mici surprize şi să aştepţi momentul. În cazul în care nu funcţionează,există două posibilităţi:fie nu îi stă în fire să facă pe romanticul şi atunci îţi va fi destul de greu să îl schimbi,fie nu îi pasă de relaţia în care este angajat. Indiferent de situaţie,decizia este în mâinile tale.

Nu îl interesează de familia sau prietenii tăi

Bărbaţii care sunt plictisiţi de poveştile despre familia sau prietenii tăi amână momentul unei relaţii serioase. Lipsa interesului lui asupra lucrurilor care sunt importante pentru tine semnifică faptul că este egoist şi nu vrea să te cunoască mai bine. Aşadar,gândeşte-te dacă merită sau nu să mergi mai departe.