Sfaturi pentru a atinge rapid orgasmul

1 63383 original jpg jpeg

Nu poţi ajunge pe culmile extazului, dacă nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul tău. De asemenea, efectuarea unor lucruri minore te vor ajuta să ajungi mai repede la acea senzaţie de plăcere maximă.

Poziţia picioarelor,extrem de importantă

Ştiai că felul în care îţi ţii picioarele în timpul actului sexual influenţează în mod direct atingerea orgasmului? Pentru unele femei,picioarele larg deschise favorizează apariţia acelei plăceri intense,în timp ce pentru altele,o poziţie favorabilă constă în apropierea picioarelor. Acest lucru depinde de anatomia fiecărei persoane în parte şi de experienţele anterioare. Nu poţi decât să experimentezi pentru a vedea cum este mai bine.

Respira

Din punct de vedere fizic,orgasmul apare în urma contracţiei ritmice a musculaturii vaginale. Însă,pentru a se întâmpla acest lucru,muşchii tăi au nevoie de o cantitate suficientă de oxigen. Din varii motive,unele femei îşi ţin respiraţia atunci când simt cum plăcerea se intensifică,însă acest lucru împiedică atingerea orgasmului. Aşadar,continuă să respiri!

Mişcă-te

Nu-l poţi lăsa pe partenerul tău să facă toată treaba şi în acelaşi timp să te plângi că nu îţi place felul în care se mişcă. Tu eşti singura care îşi cunoaşte cel mai bine organismul,aşadar ia iniţiativa. Mişcă-te aşa cum îţi place,pentru a ajunge pe culmile extazului. De asemenea,nu porni cu idea că nu vei avea orgasm,ci pur şi simplu savurează momentul şi vei vedea că acea plăcere intensă nu va întârzia să apară.

Mimează plăcere

Dacă faci acest lucru,nu înseamnă că îţi minţi partenerul că te simţi bine în compania lui. Din contră,mimarea orgasmului poate creşte intensitatea plăcerii şi astfel vei reuşi să ajungi mult mai uşor la orgasm. Încearcă,în fond nu ai nimic de pierdut.

Roagă-l să-ţi şoptească vorbe dulci

A ajunge la orgasm nu presupune doar a te concentra asupra actului în sine. Mângâierile tandre,săruturile,vorbele dulci şoptite te pot stârni dintr-o dată. Spune-i ce ţi-ar plăcea să auzi şi observă ce impact au cuvintele asupra fizicului tău.Recente