Timpul liber – recomandări pentru taţi şi fiice

1 59017 original jpg jpeg

Relaţia dintre orice părinte şi copil este specială, dar cea dintre tată şi fiica poate fi cu adevărat deosebită dacă tatăl reuşeşte să se implice în viaţă fiicei sale într-un mod semnificativ.

Aşadar,dacă eşti tată de fetiţă şi te simţi pierdut când te gândeşti ce activităţi ai putea face cu ea,iată o lista de propuneri!

La vârste mici-preşcolar:

Bucuraţi-vă împreună de micile plăceri ale vieţii. Ieşiţi la o îngheţată sau prăjitură,faceţi baloane de săpun,participă la jocurile ei cu păpuşi sau alte jucării,iniţiază sesiuni de gâdilat,las-o să te picteze pe faţă,construieşte cu ea un cort din pături sub care să va jucaţi împreună un joc pe care ea îl propune şi în general,nu te sfii să fii caraghios în faţă ei,la vârste mici.

Stabileşte o rutină doar pentru voi doi. Plimbaţi-vă împreună seară sau după amiază,ideal în fiecare zi sau în anumite zile ale săptămânii. Foloseşte-te de acest prilej pentru a vorbi cu ea despre ce o preocupă:poate fi vorba de ce s-a întâmplat la grădiniţă,despre ce a citit sau a văzut la televizor.

Citeşte continuarea articolului pe SuntParinte.ro