Ţine umezeala departe de pielea bebeluşului!

1 54701 original jpg jpeg

Somnul neîntrerupteste extrem de important în dezvoltarea celor mici. Beneficiind de un somn de calitate în timpul noptii, bebeluşii se trezesc binedispuşi şi sunt gata să se bucure de momentele unice alături de părinţi.

Pentru că ştie cât de preţioase sunt pentru mămici aceste clipe,în care bebeluşul se trezeşte zâmbind fericit,Pampers a creat noul Pampers Active Baby,care oferă până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii,pe timpul nopţii.

Noile scutece Pampers Active Baby şi Pampers New Baby conţin un strat extra absorbant pentru somn, care absoarbe umezeala mult mai rapid,pentru ca cei mici să poată avea parte de un somn liniştit de până la 12 ore. Pampers înţelege cât de important este somnul neîntrerupt atât pentru bebeluşi,cât şi pentru micii exploratori,de aceea gama Pampers Active Baby este disponibilă pentru toate mărimile:Pampers New Baby (1-2) şi Pampers Active Baby (3-6).

Un bebeluş poate dormi până la 20 de ore pe zi,iar până la vârsta de doi ani,un copil practic petrece mai mult timp dormind decât implicându-se în alte activităţi. Somnul este deosebit de important în dezvoltarea ulterioară a bebeluşului,factorii cantitativi şi calitativi ai unui somn sănătos trebuind respectaţi:lipsa întreruperilor cauzate de trezirile dese,etapele de somn să fie în cantităţi potrivite.

Pampers Active Baby asigură confortul somnului celui mic,acesta trezindu-se energic şi agil,pregătit să interacţioneze cu membrii familiei. De asemenea,bunăstarea mamei depinde de bunăstarea bebeluşului-cu cât acesta doarme mai liniştit,fără întreruperi,cu atât mama se simte şi ea mai bine şi mai dispusă să interacţioneze cu cel mic.

6b0ca18a21b32a5465ea724d54438d5a jpg jpeg

Psihologul Cristiana Haica,expert Pampers,explică:„Somnul este foarte important nu doar pentru copil,ci pentru întreaga familie. Foarte multe mame mă întreabă ce pot face pentru ca cei mici să doarmă bine noaptea,pentru ca ziua să fie mai activi,mai sociabili.

Este foarte important să avem grijă ca cei mici să doarmă bine,pentru că intervalul dintre somnuri este foarte valoros,este perioada în care aceştia acumulează,învaţă,se joacă,se dezvoltă. De asemenea,creşterea într-o familie fericită şi relaxată are multe beneficii pe termen lung în ceea ce priveşte de dezvoltarea copilaşului”.

Pe perioada zilei,un bebeluşproduce,în medie,150ml de urină/scutec. Noaptea însă,cantitatea de urină creşte la aproximativ 220 ml. Noile scutece Pampers Active Baby absorb o cantitate mai mare de lichid,preiau umezeala mai repede,oferind bebeluşului un somn liniştit şi cu adevărat odihnitor. Datorită capacităţii mari de absorbţie,noul strat al Pampers Active Baby se reactivează rapid,putând să absoarbă o nouă cantitate de lichid,chiar după câteva ore de la prima folosire.

Medicul pediatru Roxana Rusu Puşcă,expert Pampers,explică:„Tulburarea somnului celui mic,din cauza întreruperilor dese,poate dăuna atât dezvoltării ulterioare a bebeluşului,cât şi armoniei familiale. Momentele în care cel mic urinează sunt vulnerabile pentru că trezirea este aproape inevitabilă. Cu Pampers Active Baby,disconfortul nu este resimţit de bebeluş,pentru că absorbţia se realizează imediat,iar pielea rămâne uscată şi curată,timp îndelungat”.