Tipuri de amici de şters din lista de Facebook

1 70251 original jpg jpeg

Pe nesimţite, ai ajuns să numeri printre amicii tăi pe Facebook şi pe unii pe care mai mult îi tolerezi decât să-i placi sau care chiar te agasează cu postările lor. Revizuieşte-ţi lista şi începe să elimini pe cei mai deranjanţi.

Împătimitul de jocuri

Nu-l cunoşti prea bine,dar te bombardează cu invitaţii la tot soiul de jocuri. Îndepărtându-te de astfel de „amici”,nu vei fi tentată să te apuci vreodată de jocuri care-ţi ocupă mult prea mult timp şi care se transformă într-o dependeţă. Dacă are acest obicei şi o persoană pe care o cunoşti,explică-i că nu vrei să mai primeşti invitaţii la jocuri.

Părintele excesiv de mândru de odrasla lui

Sigur că poţi să ignori prietenii care postează nenumărate imagini cu copiii sau nepoţii lor în tot felul de ipostaze,dar dacă nu cunoşti prea bine persoana,o poţi scoate din lista ta. N-ai nevoie să afli zilnic absolut tot ce a făcut piciul unui necunoscut,cu atât mai mult când părintele cere sfaturi şi postează imagini când cel mic are iritaţiipe piele sau alte probleme de sănătate.

Amatorul de pornografie

O fi el pasionat să vadă imagini cu tentă sexuală,dar nu trebuie s-o ştii şi tu. Scapă de postările lui şi elimină-l din lista ta de prieteni. În general,n-ar trebui să păstrezi pe cineva cu care n-ai nimic în comun.

Certăreţul

Îl recunoşti după faptul că indiferent de postarea ta găseşte câte un cusur sau un motiv deceartă. Nu permite în lista ta pe cineva care se prostdispune sau care ţine să-ţi spună cum să foloseşti un site de socializare. Dacă-ţi place să-ţi expui opiniile politice sau supărările,eşti liberă s-o faci. Mai mult,dacă observi jigniri sau cuvinte urâte în comentariile pe care le postează înseamnă că nu are ce să caute printre amicii tăi.

Veşnicul străin

Iniţial,poate-ţi părea interesant şi ai acceptat invitaţia de a fi în lista prietenilor tăi. Dacă între timp n-aţi reuşit să vă cunoaşteţi prin intermediului Facebook,cu atât mai puţin în realitate,nu are rost să-l păstrezi printre amici. Ca prieten,poate avea acces la imagini şi informaţii personale pe care le rezervi doar prietenilor.

Fostul iubit

Oricât de mult aţi ţinut unul la altul,aţi avut motive serioase să vă despărţiţi şi-ar fi nişte copilării să crezi că mai poate fi ceva între voi sau să-l tachinezi postând fotografii cu actualul partener,dacă ai

Şterge de pe site-urile de socializare şi fotografiile făcute împreună cu fostul,mai ales dacă apăreţi în timp ce vă îmbrăţişaţi sau vă sărutaţi. Nu vrei să le vadă şi actualul iubit. Oricum,ar fi indicat să păstrezi doar pentru tine aceste imagini.