Top 3 idei de hăinuţe pentru copii pe care le poţi face cadou unui prichindel

1 clickpentrufemei ro jpg jpeg

Indiferent că e vorba de botez, ziua de naştere, sau “tăierea moţului” unui copilaş, hăinuţele au fost dintotdeauna unele din cele mai potrivite cadouri, fiind practice, utile, şi de efect.

Pentru a-ţi veni în ajutor, îţi oferim câteva recomandari de haine copii ideale pentru a fi făcute cadou:

Salopete

Salopetele se numără printre cele mai versatile articole vestimentare, fiind potrivite atât pentru bebeluşi, cât şi pentru copii mai măricei. Fiind printre cele mai confortabile haine pentru copii, o salopetă realizată din bumbac 100% organic va fi întotdeauna un cadou potrivit pentru un prichindel, fie ea fetiţă sau băieţel.

Dincolo de faptul că bumbacul organic este un material prietenos cu pielea sensibilă a unui copil, textura delicată a unei salopete permite libertatea de mişcare pe care şi-o doreşte orice părinte pentru micuţul său.

Dacă vrei să acoperi complet nevoile sărbătoritului, îi mai poţi cumpăra încă o salopetă impermeabilă realizată din softshell, ideală pentru momentele de joacă în aer liber şi plimbările prin parc în timpul sezonului mai rece. Softshell-ul este un material rezistent la apă şi la vânt, căptuşit pe interior cu fleece moale, care permite eliminarea transpiraţiei.

Pantalonaşi

Dacă sărbătoritul este un băieţel, o altă idee potrivită de cadou este reprezentată de pantalonaşii din bumbac natural. Înainte să îi cumperi, este indicat să te asiguri că materialul din care sunt fabricaţi este de cea mai bună calitate şi asigură confortul necesar copilaşului. În general, când vine vorba de pantaloni sau alte haine pentru copii, bumbacul organic certificat GOTS este alegerea ideală, care va garanta confort total micuţului. În plus, bumbacul organic este obţinut fără utilizarea pesticidelor, fiind sigur atât pentru sănătatea prichindelului cât şi pentru mediul înconjurător.

În ceea ce priveşte designul, îţi recomandăm să alegi modele casual-sport, în culori vii şi imprimeuri haioase. Unele magazine oferă şi posibilitatea de a-i personaliza, ceea ce va face ca darul tău să fie unul cu adevărat special. De asemenea, verifică talia şi terminaţiile şi asigură-te că sunt elastice, pentru a nu-l strânge sau incomoda în vreun fel pe cel mic.

Rochiţe

Dacă botezul sau ziua de naştere este a unei fetiţe, probabil cel mai potrivit cadou este o rochiţă pentru copii. Pentru a fi sigură că rochiţa este de cea mai bună calitate, alege un magazin care utilizează materiale naturale precum bumbacul organic certificat GOTS, acesta fiind plăcut la atingere şi oferind siguranţă şi confort.

Fără îndoială, nu vei da greş cu cadoul dacă vei alege un model în culori vesele şi personalizat, care să o facă pe micuţa prinţesă să se simtă în largul ei şi să strălucească precum zânele din poveşti. Micuţa sărbătorită va atrage privirile tuturor şi va fi în centrul atenţiei, iar cadoul va fi îndrăgit şi apreciat de către invitaţi.