Tot ce vrei să ştii despre fertilizarea in vitro

1 52501 original jpg jpeg

Cuplurile cu probleme de fertilitate vor putea primi răspunsuri şi îndrumări cu privire la infertilitate şi la procedura de fertilizare in vitro la un seminar sustinut de Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar în obstretică-ginecologie specializat în tratamentul infertilităţii.

Seminarul va avea loc miercuri,7 noiembrie,de la ora 18.30,în Coffee Grind Bucureşti. Participarea la seminar este gratuită,în limita locurilor disponibile,iar pentru înscriere,poţi să trimiţi un e-mail cu datele personale (nume,prenume,număr de telefon,vârsta) pe adresa imidoresccopii@gmail.com.

Vei avea ocazia să afli răspunsuri de specialitate de la Dr. Ruxandra Dumitrescu,de la Dr. Cerasella Nicolicea,medic genetician,şi de la Dr. Melihan Bechir,medic embriolog.

Infertilitatea este o problemă cu care numeroase cupluri din ţară se confruntă. Unul din şase cupluri suferă de infertilitate în toată Europa.

Din păcate,nivelul de informare al pacienţilor în privinţa acestui subiect este destul de scăzut,în special în cazul tehnicilor de reproducere umană asistată (fertilizare in vitro,ICSI).

Decizia de a apela la astfel de tehnici este extrem de importantă,iar volumul de informaţii la care pacienţii au acces este foarte ridicat,dar cu date contradictorii.

Din acest motiv ne-am propus să oferim consiliere acestor pacienţi şi să răspundem nelămuririlor pe care le au în ceea ce priveşte tratarea infertilităţii”,a detaliat Dr. Ruxandra Dumitrescu.

Întâlnirea de pe 7 noiembrie reprezintă primul seminar de acest gen dintr-o serie de întâlniri care vor avea loc bilunar şi vor trata diverse subiecte de interes din domeniul infertilităţii.

Participanţii vor avea astfel acces la informaţii legate de ginecologie,infertilitate,genetică şi embriologie oferite de o echipă complexă de specialişti care va căuta să ofere soluţiile cele mai potrivite pentru fiecare cuplu infertil.

Dr. Ruxandra Dumitrescu are una dintre ratele cele mai mari de succes din ţară în fertilizarea in vitro. Până acum,a ajutat în jur de 3.000 de cupluri cu probleme de fertilitate să aiba un copil. Dr. Dumitrescu activează în cadrul clinicii private Fertilia,supraspecializată în tratarea infertilităţii,medicina materno-fetală şi ginecologie complexă.