Trucuri pentru a afla ce sex va avea copilul

schimbări în zona intimă în sarcină jpeg

Chiar înainte de a merge la ecograf, viitoarele mame pot afla ce sex are copilul – cel puţin, aşa se zice. Şi asta, prin metode în care mamele şi bunicile noastre credeau că tărie.

Trucuri pentru a afla ce sex va avea copilul:Cu verigheta

Viitoarea mamă ia o verighetă şi o agaţă de un fir subţire de aţă sau de păr. Roagă apoi un apropiat să ţină verigheta de fir,deasupra capului ei. Dacă inelul descrie o mişcare circulară,va avea fetiţă. Dimpotrivă,dacă are o mişcare liniară,bebeluşul e băiat.

Trucuri pentru a afla ce sex va avea copilul:Cu acul

Se ascunde un ac în hârtia,iar viitoarea mamă e rugată să aleagă una din extremităţi. Dacă nimereşte gămălia/urechea acului,e fată,dacă alege vârful,e băiat.

Trucuri pentru a afla ce sex va avea copilul:După forma burţii

Femeile în vârstă susţin că indiciul cel mai clar al sexului copilului este forma burţii gravidei. Cele cu burtă rotundă au fetiţă,cele cu burtică ţuguiată – băieţel.

Trucuri pentru a afla ce sex va avea copilul:După picătură

Viitoarea mamăe rugată să toarne câteva picături de ulei pe partea cea mai bombată a burticii. Dacă uleiul se scurge încet,va fi fată,dacă se scurge repede – băiat.

Trucuri pentru a afla ce sex va avea copilul:Formulă matematică

De factură mai recentă,o formulă matematică permite determinarea sexului viitorului bebeluş:se adună vârsta mamei cu luna în care aceasta s-a născut şi cu luna în care a fost conceput copilul. Rezultat par egal bebeluş de sex masculin,impar – feminin.

Trucuri pentru a afla ce sex va avea copilul:Cu sare

Fără ca gravida să-şi dea seama,se presară puţină sare în creştetul viitoarei mămici. Dacă aceasta duce mâna la gură,bebeluşul e fată,dar dacă-şi atinge nasul,e băiat.