Trucuri pentru ca familia lui să te iubească

1 71729 original jpg jpeg

Ţi-ai găsit sufletul-pereche, vă înţelegeţi de minune - dar, din păcate, familia lui nu te place. Când vine vorba de relaţii pe termen lung, partenerul nu este singurul care are nevoie să fie impresionat. Iată cum să faci pentru ca familia lui să te iubească!

Respectând câteva reguli simple,vei reuşi să-i cucereşti pe toţi membrii familiei partenerului tău.

Trucuri pentru ca familia lui să te iubească. Ai încredere în tine!

Prima întâlnire cu părinţiilui poate fi descurajatoare,dar cel mai important lucru este să ai cât mai multă încredere în tine. Nu lua calea:„sunt bolnavă“ şi nici nu inventa fel şi fel de scuze pentru a amâna vizita la posibilii tăi viitori socri.

Trucuri pentru ca familia lui să te iubească. Surpinde-i de fiecare dată

Depune un mic efort de fiecare dată când te vezi cu părinţii / membrii familiei sale. Dacă mergeţi la cină,cumpără ceva dulce ori,de ce nu,prepară chiar tu desertul. Urmează să vă vedeţi la un restaurant? Adu o sticlă de vin roşu preferat de tatăl lui. Le vei câştiga simpatia negreşit!

Trucuri pentru ca familia lui să te iubească. Fii atentă!

Notează în agendă sau în calendar zilele de naştere ale membrilor familiei sale. Cumpără de fiecare dată un mic cadou sau,dacă locuieşti la zeci sau sute de kilometri distanţă de ei,telefonează-le când îşi serbează zilele de naştere. Când vine vorba de cadouri de ziua de naştere,fii foarte atentă şi grijulie. Evită situaţiile când cumperi o cutie de bomboane de ciocolată şi mama luisuferă de intoleranţă la lactoză.

Trucuri pentru ca familia lui să te iubească. Arată că eşti interesată

Nu contează ce hobby-uri au părinţii lui. Când discută despre activităţile preferate din timpul liber,acordă-le atenţie şi pune-le cât mai multe întrebări. Cui nu-i place să vorbească despre el însuşi? Mai ales,că nimic nu se compară cu discuţiile la o ceaşcă de ceai sau cafea.

Trucuri pentru ca familia lui să te iubească. Fii rezervată!

Cel mai bine ar fi ca de faţă cu părinţii lui să fii puţin mai rezervată. Asta înseamnă că gesturile pe care le faceţi în intimitate (statul în braţele lui,sărutul intens) trebuie să fie cunoscute doar de voi doi. Prin urmare,fii respectuosă şi evită orice situaţie potenţial incomodă.