Un simplu test de sânge îţi arată cât va dura relaţia ta

1 67347 original jpg jpeg

Cercetătorii au descoperit că persoanele care se află într-o relaţie pot afla printr-un simplu test de sânge cât le va fi menit să rămână alături de partenerul de viaţă.

În urma unui studiu efectuat recent,s-a descoperit că o simplă picătură de sânge poate spune multe despre viitorul unei relaţii.

Cum este posibil acest lucru?Ei bine,oamenii de ştiinţă spun că toate informaţiile necesare se găsesc în sânge,în funcţie de nivelul unui homon cunoscut sub numele de oxitocină .

Cercetătorii de la Universitatea Bar-Ilan din Israel au intervievat 60 de cupluri,cu vârsta medie de 20 de ani,care aveau o relaţie de 3 luni. Mai întâi,partenerii au fost intervievaţi separat,apoi împreună,pentru a povesti o anumită experienţă pozitivă pe care au trăit-o împreună.

Oamenii de ştiinţă au măsurat nivelul de oxitocină atât la persoanele care se aflau într-o relaţie,cât şi la cei 43 de voluntari care erau singuri.

Rezultatele studiului arată că persoanele care au avut relaţii nou formate au prezentat un nivel dublu de oxitocină,faţă de cel normal,iar în cazul cuplurilor care au rămas împreună,nivelul de oxitocină a rămas stabil pe o perioadă de 6 luni.

“Aceste descoperiri sugerează faptul că oxitocina,în primele luni ale iubirii romantice,poate servi drept un indice de durată a raportului ”,au declarat cercetătorii pentru Fox News.