Previne din timp instalarea osteoporozei, o afecţiune extrem de periculoasă pentru oasele noastre

4 advertorial png png

Pierderea de masă minerală osoasă, cauzată de înaintarea în vârstă, este un factor major de risc pentru aparitia fracturilor osoase. Sunt predispuse la fracturi osoase mai ales femeile aflate în menopauză si postmenopauza, care se confruntă cu dezechilibre hormonale ce duc la demineralizare osoasă.

Osteoporoza este o afecţiune înşelătoare şi periculoasă, care poate provoca multe probleme şi poate afecta drastic calitatea vieţii, chiar de la primele stadii. Oasele se fragilizează atât de tare, încât o simplă căzătură sau nişte acţiuni uzuale, cum ar fi simpla aplecare, pot declanşa o fractură osoasă.

Femeile, producând mai mult estrogen, sunt mai predispuse să dezvolte această boală la menopauză şi după. Osteoporoza constă în pierderea de masă şi osoasă, fără a prezinta simptome clare. Odata instalată, creşte semnificativ riscul de fracturi şi de tasare a vertebrelor care duc la dureri cronice cu impact major în continuarea desfăşurării activităţilor uzuale. Cea mai periculoasă este fractura de şold, care poate avea drept consecinţe dureri cronice şi imobilizare.

Citeşte şi: Învaţă să previi osteoporoza!

Cum putem oferi oaselor noastre un complex optim de minerale şi vitamine, astfel încât să îşi refacă structura şi rezistenţa?

sitestire jpg jpeg

OSTEOeffect™ conţine o formulă unică în România, concepută la cele mai înalte standarde canadiene, formată dintr-un complex optim de 9 substanţe active:  

magneziu png png

Inovaţia formulei din OSTEOeffect™

1. Ingredientul inovator este trehaloza

Trehaloza este o diglucidă care contribuie la echilibrarea activităţii celulelor osoase: osteoclaste şi osteoblaste. Osteoclastele sunt celulele care au rolul de a distruge microarhitectura internă a osului, iar osteoblastele sunt celulele care ajuta la formarea noului ţesut osos.

Dacă sunt prea multe celule care produs os, apar osteofite sau ciocuri. Dacă există în exces celule care distrug osul, atunci apare osteoporoza. În special la vârstnici, osul işi pierde structura şi densitatea, iar formarea de ţesut osos nou se produce mult mai greu.

2. Calciu şi Magneziul din compoziţia formulei sunt de origine marină şi provin dintr-o zonă ecologic pură

O dovadă în plus a calităţii şi purităţii acestui complex de minerale este şi zona de unde sunt procurate şi anume coasta Islandei, zonă ecologic pură. Mineralele din sursa marină au un efect net superior şi o absorbţie rapidă şi corectă în oase. Vitamina D3 facilitează absorbţia corectă a mineralelor.

3. O singură cutie de OSTEOeffect™ ajunge pentru o cură de peste 2 luni 

Produsul este fabricat la standardele GMP, nu prezintă reacţii adverse şi poate fi administrat pe termen lung. Rezultatul final constă într-o remineralizare optimă la nivelul sistemului osos, care creşte rezistenţa acestuia.

Citeşte şi: Cum ţii sub control osteoporoza

Cele 9 susbstanţe din OSTEOeffect™ prezintă un rol important în reconstrucţia osoasă şi totodată o metodă naturală pentru păstrarea unei vieţi liniştite şi echilibrate. Conştientizarea pericolului la care suntem expuşi şi acţiunea adecvată este cel mai bun mod de a ne păstra sănătoşi, pe tot parcursul vieţii!



Recente

Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg