3 idei de reţete sănătoase pentru atunci când nu ai timp de gătit

1 75291 original jpg jpeg

Cu siguranţă că seara, după ce ai avut o zi plină, să pregăteşti o masă sănătoasă şi gustoasă este ultima ta grijă. Dacă deseori cumperi mâncare semipreparată din hypermarket sau comanzi pizza, e timpul să faci o schimbare. 

Aceste reţete sunt ideale pentru mesele de seară pentru că au foarte puţine calorii şi se pregătesc în câteva minute. În plus, sunt foarte gustoase şi săţioase, aşa că merită să le încerci, mai ales dacă ţii dietă.

Iată trei idei de reţete pentru cină, gata în câteva minute:

1.Salată de ton 

Pentru a pregăti o delicioasă salată de ton amestecă o conservă de ton cu o jumătate de conservă de porumb fiert, o roşie tăiată mărunt, o lingură de dressing italian şi câteva frunze de salată verde.

 2.Piept de pui în lipie 

Îşi trebuie un piept de pui gătit la cuptor, pe care îl tai bucăţele şi îl pui într-o lipie. Adaugă câteva felii de castravete, mozzarella, ardei roşu feliat şi frunze de spanac. Vei obţine rapid o masă sănătoasă, gustoasă şi cu puţine calorii.

3.Salată de mango cu iaurt 

Salata de mango este o alegere ideală pentru o cină sănătoasă. Ai nevoie de câteva legume, precum castravete, roşii, un mango, ceapă roşie, o mână de merişoare şi migdale. Taie-le felii pe toate şi amestecă-le într-un bol. Adaugă câteva linguri de iaurt grecesc, seminţe de mac şi puţină zeamă de lămâie. Recente