Aperitive cu pepene galben pentru o masă de vară

1 63733 original jpg jpeg

Chef Ştefan Popescu ne învaţă cum să folosim pepenele în combinaţii delicioase, fresh, numai bune pentru aceste zile caniculare.

Salată cu prosciutto

Ingredinte:

100 g pepene galben

50 g prosciutto

70 g spanac tânăr

20 g parmezan

70 g smochine

20 g miez de nucă

20 ml ulei de măsline

50 g portocale întregi

20-30 ml suc proaspăt de portocale

Pepenele galben se spală,se curăţă de coajă,se scobeşte cu lingura specială şi se fac 10 bucăţi. Tocăm o parte din frunzele de busuioc şi le amestecăm cu uleiul de măsline pentru a obţine un ulei aromat. Introducem 10 bucăţi de mozzarella bocconcini în ulei pentru a căpăta aromă. Pe o frigăruie de lemn începem să înşirăm o bucată de pepene galben,o frunzuliţă de busuioc,o bucată de mozzarella bocconcini şi o căpşună.

Mai multe reţete găseşti AICI.



Recente

Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg