Ardei umpluţi cu carne de curcan şi cartofi
Aceşti ardei graşi umpluţi cu carne tocată de curcan şi cu cartofi sunt plini de savoare şi reprezintă o mâncare simplă şi rapidă. Sosul de tomate îi va da cărnii un gust aparte, iar reţeta este perfectă pentru serile în care vrei să prepari ceva special, mai ales pentru ocaziile deosebite. În doar 45 de minute, ardeii graşi vor fi gata de a fi aşezaţi pe masa ta.
Ingrediente (4 porţii)
-1 lingură ulei de măsline-480 g carne tocată de curcan-2 căţei de usturoi,tocaţi-80 g ceapă,tăiată cubuleţe-220 g cartofi dulci sau albi,tăiaţi cubuleţe-120 g sosul de tomate-fulgi de ardei iute,opţional-sare-piper-2 ardei graşi mari,tăiaţi în jumătăţi-brânză feta-pătrunjel proaspăt,tocat
Mod de preparare:
Preîncălzeşti cuptorul la foc potrivit. Într-o tigaie adâncă,încălzeşti uleiul la foc mediu sau mare. Adaugi carnea tocată de curcan şi usturoiul mărunţit. Amesteci din când în când şi rumeneşti carnea aproape 10 minute.