Bomboane de ciocolată cu cremă de portocale
O cutie cu bomboane de ciocolată este mereu un cadou potrivit pentru cineva drag. Prepară chiar tu acasă aceste bomboane de ciocolată.
Ai nevoie de
400 g ciocolată50 g cremă de brânză½ linguriţă esenţă de vanilie60 g zahăr pudră60 ml suc proaspăt de portocale60 g frişcă
Cum se prepară
Topeşti ciocolata pe baie de aburi, apoi o torni în tăviţe sub formă de inimioare, stropite în prealabil cu apă. Laşi ciocolata să se întărească, apoi o scoţi din forme.
Pentru cremă, mixezi crema de brânză, la temperatura camerei, cu esenţa de vanilie şi cu zahărul pudră. Torni sucul de portocale, omogenizezi şi adaugi frişca bătută. Dai crema la rece cel puţin o oră.
Lipeşti bomboanele de ciocolată, două câte două, cu cremă de portocale. Le ţii la frigider până în momentul servirii.