Brioşe cu caramel

Nu trebuie să fii maestră în arta culinară pentru a prepara aceste brioşe cu caramel.
Pentru briose cu caramel ai nevoie de:
Pentru brioşe
350 g făină
100 g zahăr
1 plic praf de copt
1 praf de sare
1 ou
250 g iaurt
1 lingură esenţă de vanilie
6 linguri unt
Pentru caramel
2 linguri unt
100 g zahăr brun
90 ml frişcă
Mod de preparare briose cu caramel:
Dai drumul la cuptor. Amesteci făina cu jumătate din cantitatea de zahăr,adaugi sarea şi praful de copt. Mixezi oul cu iaurtul şi vanilia şi încorporezi ingredientele uscate. La final,pui untul topit. Umpli formele pe trei sferturi cu compoziţia de brioşe şi presari restul de zahăr. Dai brioşele la cuptor până trec testul scobitorii. Pentru cremă,topeşti untul într-o cratiţă,adaugi zahărul şi amesteci până ce încep să se formeze bule la suprafaţă. Adaugi frişca şi amesteci până sosul se îngroaşă. Serveşti brioşele stropite cu sosul caramel.