Brioşe cu caramel sărat
Nu ştii ce desert să mai prepari? Încearcă brioşele cu caramel sărat. Sunt foarte uşor de preparat, iar o singură brioşă are 318 calorii.
Ingrediente necesare
100 g unt
125 g zahăr
2 ouă mari,bătute
1 linguriţă extract de vanilie
125 g praf de copt
2 linguri de lapte
Pentru topping
200 g de cremă de brânză
40 g de zahăr pudră
1 lingură de lapte
100 g de unt de arahide
100 g de caramel la conservă
Un vârf de sare de mare
Ai nevoie de formă de brioşe şi de hârtii pentru brioşe.
Mod de preparare
Mai întâi,încălzeşte cuptorul la 180 de grade. Pentru a face brioşele,bate unul şi zahărul până când obţii un amestec pufos. Treptat,adaugă ouăle,vanilia şi făina. Pune laptele,câte jumătate,apoi adaugă amestecul în formele pentru brioşe. Lasă la cuptor timp de 15 minute.
Pentru topping,amestecă bine crema de brânză şi zahărul pudră într-un vas până când obţii o pastă moale. Apoi adaugă laptele şi untul de arahide,continuând să baţi. Încorporează încet caramelul.
După ce brioşele s-au răcit,adaugă topping-ul şi presară cu sare de mare.