Budincă cu prune

1 60821 original jpg jpeg

Fabricarea dulciurilor, aşa cum le ştim astăzi, s-a transformat în industrie abia la începutul secolului al XIX-lea, odată cu descoperirea sucului de sfeclă. Desertul este ideal după fiecare masă, mai ales dacă este preparat în diferite combinaţii de fructe, făină, ouă, lapte şi arome.

Ingrediente110 g unt2 ouă50 g făină110 g pesmet230 g zahăr brun¼ lingură nucşoară25 g migdale½ lingură scorţişoară1 măr mic75 g prune uscate50 g smochine uscate300 g stafide110 g coacăzecoaja rasă de la 1 lămâiecoaja rasă de la 1 portocalăzeama de la 1 lămâiezeama de la 1 portocală25 g fructe confiateromPentru sosul Custard5 gălbenuşuri250 ml lapte250 ml frişcă lichidă125 g zahăr1-2 linguriţe esenţă vanilie



Recente

clickpentrufemei ro imam kurniawan qoGdi3R3ekQ unsplash jpg
pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg
Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg
shutterstock 492832387 jpg
curatenie   shutterstock 2087041777 jpg
shutterstock 551226070 jpg