Cartofi cu brânză şi kaizer

Cartofii noi sunt delicioşi, mai ales dacă îi prepari la cuptor. Descoperă cât de bună este reţeta de cartofi cu brânză şi kaizer.
De ce ai nevoie pentru cartofi cu brânză şi kaizer
500 g cartofi noi
cimbru uscat
cimbru proaspăt
1 tijă ţelină
300 g brânză
boia
8 felii kaizer
2 roşii
ulei
sare
Cum se prepară cartofi cu brânză şi kaizer
Speli bine cartofii şi îi fierbi în coajă,în apă cu sare. Ai grijă să nu fiarbă prea mult şi să se înmoaie! Încingi puţin ulei şi sotezi la foc iute feliile de kaizer,pe ambele părţi. Scurgi cartofii,îi treci prin jet de apă rece,apoi îi acoperi cu ulei amestecat cu cimbru uscat şi îi aşezi într-o tavă.
Încingi cuptorul. În aceeaşi tavă,pui feliile de kaizer şi laşi la cuptor,la foc mediu,până se rumenesc. Amesteci brânza zdrobită cu puţină boia şi serveşti împreună cu kaizerul şi cartofii. Ornezi cu ţelină tocată,cimbru proaspăt şi felii de roşii.