Caşcaval umplut

1 57845 original jpg jpeg

Pentru două porţii, ai nevoie de : o rotiţă de caşcaval, 100 g şuncă, 2 cepe mici, 100 g ciuperci, 1 ou, 100 g făină, 100 ml apă minerală, ulei, sare, piper, pesmet.

Pasul 1

299351fb601506946c15f7b818fa1876 jpg jpeg

Tai şunca mărunt. Cureţi şi speli ceapa şi ciupercile,apoi le toci cubuleţe. Tai rotiţa de caşcaval,nu de tot,ci doar atât cât s-o poţi scobi cu o lingură.

Pasul 2

b528f59424af02c092090de132312ced jpg jpeg

Torni puţin ulei într-o tigaie. Pui ceapa tăiată şi o laşi până când devine transparentă. Adaugi şunca şi ciupercile. Ţii pe foc până scade apa lăsată de ciuperci. La sfârşit adaugi sare şi piper. Umpli rotiţa de caşcaval cu amestecul rezultat.

Citeşte şi:

Şniţel umplut cu spanac

Tartă cu lămâie

Friptură de peşte

Pasul 3

b01bd826dffd7da640af7896b17c7bb3 jpg jpeg

Într-un bol pui făina,oul,sarea şi apa minerală. Amesteci cu telul până când obţii un aluat ca de clătite.

Pasul 4

b31a57e77c8ffa5a38d613acb979a834 jpg jpeg

Dai rotiţa umplută prin aluat,apoi prin pesmet şi o prăjeşti în baie de ulei. Laşi până se rumeneşte frumos pe ambele părţi.