Cel mai delicios tort cu brânză şi căpşuni

La cât de apetisant arată acest tort, cu siguranţă va fi gata până la ultima felie de îndată ce-l scoţi din frigider.
Ai nevoie de
Pentru blat
450 g biscuiţi digestivi
150 g unt
Pentru cremă
300 g cremă de brânză
300 g mascarpone
400 g frişcă
150 g zahăr pudră
1 linguriţă esenţă de vanilie
100 ml lapte
2 plicuri gelatină
300 g căpşuni
1 plic tort-gelee roşu
Cum se prepară tortul
Macini biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit. Pui blatul într-o tavă formă cu inel detaşabil şi-l presezi uşor,apoi îl dai la rece.
Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o amesteci cu laptele cald. Mixezi crema de brânză cu mascarpone şi zahărul pudră,adaugi frişca bătută,esenţa de vanilie şi laptele.
Tai o parte din căpşuni jumătăţi şi le aşezi pe marginea formei,cu tăieturi spre exterior. Torni crema şi nivelezi,apoi dai tortul la rece cel puţin 2 ore.
Prepari tort-jelleul conform instrucţiunilor de pe ambalaj,îl torni peste tort şi dai din nou la rece. Îl decorezi cu căpşunile rămase.