Cele mai bune bezele cu cremă de migdale

Bezelele sunt preferatele celor mici, aşa că nu îi poţi refuza când vine vorba de un desert de casă uşor de făcut şi foarte gustos. Inspiră-te din această reţetă, pe care o poţi prepara la orice oră.
Ai nevoie de:
4 albuşuri 200 g zahăr300 g fulgi de migdale2 bananesucul de la 1 lămâie10 ml esenţă de vanilie50 g miere cireşe confiate, pentru decor
Mod de preparare bezele cu cremă de migdale
Pregăteşti o tavă în care întinzi hârtie de copt. Baţi albuşurile cu zahărul, pe baie de aburi, până când capătă consistenţă şi devin lucioase. Le pui într-un poş sau într-o pungă pe care o tai la un colţ. Formezi bezele de mărimea unei monede. Dai la cuptorul încins, cel puţin o oră sau până când se întăresc.
Între timp, dai prin blender bananele cu 200 g fulgi de migdale (ţinute la înmuiat în prealabil), vanilia, mierea şi sucul de lămâie, mixezi până obţii o cremă fină.
Uneşti bezelele două câte două cu crema de migdale. Le tăvăleşti uşor prin restul de fulgi de migdale şi pe fiecare o cireaşă confiată. Ţii bezelele la frigider o jumătate de oră, înainte de a le servi.