Cheesecake cu ciocolată albă

1 67732 original jpg jpeg

Când nu mai ştii ce să prepari dulce, noi îţi recomandîm să încerci această reţetă absolut delicioasă de cheesecake cu ciocolată albă.

De ce ai nevoie pentru cheesecake cu ciocolată albă

Pentru blat

200 g biscuiţi digestivi

3 linguri cacao

½ lingură nes

2 linguri zahăr

1 praf de sare

4 linguri unt,topit

Pentru umplutură

220 g ciocolată albă

500 g cremă de brânză

2 ouă

100 g zahăr pudră

1 linguriţă esenţă de vanilie

Pentru glazură

100 g gem de căpşuni,fără sâmburi

200 g zahăr pudră

4 linguri lapte

Cum se prepară cheesecake cu ciocolată albă

Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Zdrobeşti biscuiţii,şi-i amesteci cu cacaua,nesul,zahărul şi untul topit. Dai tava la frigider pentru o oră.

Topeşti ciocolata albă şi o laşi la răcorit. Mixezi crema de brânză 2-3 minute,adaugi ouăle,zahărul şi,după ce s-au omogenizat,ciocolata albă şi esenţa de vanilie. Torni umplutura peste blat şi dai prăjitura la cuptor 40-45 de minute. O scoţi şi o laşi la răcorit.

Amesteci gemul până devine cremos şi-l întinzi peste prăjitură,după care o ţii la frigider 2-3 ore. Pentru inimoarele albe,amesteci zahărul cu laptele,pui crema într-o pungă pe care o tai la un capăt şi aşezi din loc în loc,peste prăjitură. Dai forma inimioarelor cu o scobitoare.

Sursa foto http://www.afarmgirlsdabbles.com