Ciocănele de pui cu miere şi susan
Aceste ciocănele de pui cu miere şi susan sunt dulci şi lipicioase, dar în acelaşi timp atât de delicioase! Pregătite într-o cratiţă sau la tigaie, cu miere, sos de soia, usturoi şi puţin ghimbir, până când carnea de pui este suficient de moale, iar sosul se îngroaşă aşa cum trebuie.
În plus,este o reţetă sănătoasă,deoarece după ce vei îndepărta pielea de pe ciocănelele de pui,vei reduce cantitatea de grăsime din acest preparat. Reţeta pe care ţi-o recomandăm te va cuceri,aşa că poţi servi aceste ciocănele de pui cu orez brun sau cu conopidă.
Ciocănele de pui cu miere şi susan – Ingrediente
60 ml sos de soia cu un conţinut scăzut de sodiu
3 linguri vin
2 linguri miere
2 căţei de usturoi
1 linguriţă ghimbir proaspăt dat prin răzătoare
1 linguriţă sos picant,opţional
8 ciocănele de pui,fără piele
1 lingură seminţe de susan
ceapă verde tocată,după gust