Ciorbă de găină cu tăiţei

1 80862 original jpg jpeg

Nimic nu se compară cu o ciorbă bună de găină, mai ales dacă ai o răceală puternică! Încearcă şi vei vedea!

Ai nevoie de

2 morcovi

1 praz

1 rădăcină ţelină mică

1 păstârnac mare

1 ceapă mică

500 g carne de găină cu os

1,5-2 litri apă

sare

piper

250 g tăiţei

1 legătură pătrunjel, tocat

borş, după gust

Preparare

Cureţi zarzavatul, tai morcovii şi prazul rondele, iar ţelina, păstârnacul şi ceapa le faci cubuleţe. Speli carnea, o tai după preferinţă şi o fierbi în apă cu sare. Iei spuma care se formează la suprafaţă, apoi adaugi legumele şi potriveşti gustul de sare şi de piper.

Fierbi ciorba acoperită, la foc mic, până când legumele şi carnea se înmoaie. Scoţi carnea o dezosezi şi o pui la loc. Adaugi tăiţeii şi îi fierbi conform indicaţiilor de pe ambalaj. Presari sare şi piper, după gust, şi mai laşi să fiarbă câteva minute.

Acreşti ciorba cu borş, după gust, şi o mai ţii pe foc să se combine aromele. O serveşti caldă, decorată cu pătrunjel tocat.



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg