Ciorbă de perişoare

1 60624 original jpg jpeg

Ai nevoie de: / 400 g carne tocată de vită / 2 linguri orez / 1 ceapă / 1 ou / 2 morcovi / 1 legătură pătrunjel / 1/2 ţelina / 1/2 l borş / 1 legătură leuştean / sare / piper / 2 l apă.

Cum se prepară

Pui morcovii şi ţelina curăţate şi tăiate fâşii subţiri sau cubuleţe la fiert în 2 litri de apă şi puţină sare. Fierbi borşul separat şi laşi să dea în clocot.

Tai ceapa mărunt şi amesteci cu carnea,oul,orezul spalat,sare şi piper. Cu mâna udă formezi biluţe din amestecul de carne. Când legumele sunt aproape fierte,pui perişoarele în ciorbă. Laşi să fiarbă la foc potrivit aproximativ 20 de minute. Adaugi borşul,mai laşi să dea câteva clocote,iei vasul de pe foc şi presari leuşteanul şi pătrunjelul tocate fin.

6 porţii

Preparare 60’

Dificultate mică



Recente

Desert grecesc Galaktoboureko  Sursa foto shutterstock 2170010785 jpg
pe plajă  foto   Profimedia jpg
clickpentrufemei ro jpg
Terina cu pui si fistic  Shutterstock 162327497 jpg
Imagine 1 jpg
b4f449a1 3fec dce4 0404 342eafa320a8 jpg
Cheesecake cu piersici  Sursa foto shutterstock 2277949559 jpg
Frittata cu peste  Sursa foto shutterstock 1911600289 jpg
woman using toilet morning jpg
Portocalopita  Sursa foto shutterstock 1162682032 jpg
clickpentrufemei ro varianta2 (1) jpg
Cum transformi mireasma casei tale Descopera beneficiile unui difuzor de uleiuri esentiale jpg
dupa epilare 1575985111 jpg
Panini cu sunca  Sursa foto shutterstock 683845921 jpg
Parfe de pepene rosu  Sursa foto shutterstock 568587580 jpg
10 11 shutterstock 448835689 jpg
Dovlecei umpluti  Sursa foto shutterstock 1789001060 jpg
Inghetata cu fistic si nuci  Sursa foto shutterstock 2028260711 jpg
Nevoile reale ale copilului tau 15 Urania Cremene jpg
Foto comunicat proiectprobono MDV jpeg