Ciuperci cu sos de smântână

1 65020 original jpg jpeg

Ce ai nevoie: 7-8 ciuperci; 2 linguri ulei de măsline; 1 ceapă; 1 căţel de usturoi; 3 linguri smântână; 50 g caşcaval; 1 lingură de unt; sare; piper

Cum se prepară

Se taie ceapa mărunt,usturoiul se zdrobeşte şi ciupercile se feliază. Se călesc împreună cu două linguri de ulei până scade zeama lăsată de ciuperci,iar ceapa se înmoaie şi îşi schimbă culoarea. Se adaugă smântâna,sare şi piper,după gust.

Se toarnă compoziţia de ciuperci într-o formă termorezistentă unsă cu unt,se rade caşcaval deasupra şi se lasă la cuptor circa 10-15 minute.

Se servesc fierbinţi,alături de o garnitură de cartofi fierţi sau prăjiţi.



Recente

slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg