Ciuperci cu sos de smântână

1 65020 original jpg jpeg

Ce ai nevoie: 7-8 ciuperci; 2 linguri ulei de măsline; 1 ceapă; 1 căţel de usturoi; 3 linguri smântână; 50 g caşcaval; 1 lingură de unt; sare; piper

Cum se prepară

Se taie ceapa mărunt,usturoiul se zdrobeşte şi ciupercile se feliază. Se călesc împreună cu două linguri de ulei până scade zeama lăsată de ciuperci,iar ceapa se înmoaie şi îşi schimbă culoarea. Se adaugă smântâna,sare şi piper,după gust.

Se toarnă compoziţia de ciuperci într-o formă termorezistentă unsă cu unt,se rade caşcaval deasupra şi se lasă la cuptor circa 10-15 minute.

Se servesc fierbinţi,alături de o garnitură de cartofi fierţi sau prăjiţi.



Recente

Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg
Rulouri de vinete cu alune  Sursa foto shutterstock 2418362253 jpg
femeie atragatoare tinuta iarna 789305 jpg
Rulada cu gem de capsuni  Sursa foto shutterstock 2387304579 jpg
Salata de vinete  Sursa foto shutterstock 300480098 jpg
Tort festiv alune de padure  Sursa foto shutterstock 2233352429 jpg
OUTFIT 625 1544 62 132 10 size large c v 1 compressed JPG
portrait beautiful woman jpg
e120a11231976f9c92c028516f0f81167b jpg
Tocanita de cartof dulce  Sursa foto shutterstock 2370838917 jpg
Menopauza ÔÇô un subiect prea put╠ªin discutat i╠én Roma╠énia jpg
CLICKPENTRUFEMEI wojtek mich ZGj0 IjgXdo unsplash jpg
Chifle cu gem de caise, Sursa foto shutterstock 2390464819 jpg
Imagine1 (1) jpg
ochelari de soare (8) jpg
Chiftelute de peste  Sursa foto shutterstock 1512309131 jpg
Painici sau conchas mexicane  Sursa foto shutterstock 1063093535 jpg