Cordon bleu de porc

1 79080 original jpg jpeg

Celebrul preparat din carne de pui poate fi făcut şi din pulpă de porc. Va fi chiar mai gustos!

De ce ai nevoie pentru cordon bleu de porc

400 g pulpă de porc

4 felii caşcaval

1 ardei

3 ouă

200 g făină

200 g pesmet

sare

piper

ulei, pentru prăjit

Cum se prepară

Tai carnea în patru felii egale, le baţi ca pentru şniţele, fără însă să le subţiezi foarte mult. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Aşezi pe fiecare câte o felie de caşcaval, bucăţi de ardei şi le rulezi, apoi le fixezi cu scobitori. Baţi ouăle cu un praf de sare.

Treci bucăţile de carne prin făină, prin ou şi prin pesmet, apoi le rumeneşti în ulei, pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.