Cremă de pepene galben

1 76546 original jpg jpeg

Pepenele galben este mult mai dulce decât cel verde şi este mult mai aromat, fiind ingredientul principal în acest desert.

Ai nevoie de

1 pepene galben mic100 ml lapte200 ml smântână pentru gătit40 g zahăr tos1 plic zahăr vanilat1 plic gelatină ulei

Cum se prepară

Pregăteşti gelatina potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj. Blendezi miezul de pepene şi-l amesteci cu laptele, smântâna, zahărul tos şi cel vanilat. Pui totul pe foc mic până la topirea zahărului. La final, stingi focul şi încorporezi gelatina. După ce s-a răcit crema, o pui în forme unse cu puţin ulei pe care le pui la frigider. La servire, răstorni crema şi o decorezi după preferinţă.  



Recente

shutterstock 1780811849 jpg
shutterstock 96238280 jpg
Gripa sezoniera  3 simptome care te trimit la camera de garda  Sursa foto shutterstock 2086092904 jpg
Briose cu crema de vanilie si fistic  Sursa foto shutterstock 190481408 jpg
pyjamas jpg
Exercitii de Pilates la perete  Sursa foto shutterstock 2439190907 jpg
Omleta cu spanac si fasole verde  Sursa foto shutterstock 1305046762 jpg
toaletă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 528917929 jpg
Rulada cu crema de vanilie si mandarine  Sursa foto shutterstock 2373229325 jpg
shutterstock 383146987 jpg
Patrick Swayze  foto   Shutterstock jpg
Budinca de fasole verde  Sursa foto shutterstock 1245157390 jpg
roșcată  Shutterstock jpg
Aliment previne imbatranirea prematura  Sursa foto shutterstock 141481627 jpg
Placinta de branza de vaci  Sursa foto shutterstock 1323096947 jpg
cadouri de lux craciun jpg
shutterstock 2300611293 jpg
Tendinte in manichiura 2025  Sursa foto shutterstock 2558099953 jpg
shutterstock 2346313049 jpg