Cremă de pepene galben

1 76546 original jpg jpeg

Pepenele galben este mult mai dulce decât cel verde şi este mult mai aromat, fiind ingredientul principal în acest desert.

Ai nevoie de

1 pepene galben mic100 ml lapte200 ml smântână pentru gătit40 g zahăr tos1 plic zahăr vanilat1 plic gelatină ulei

Cum se prepară

Pregăteşti gelatina potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj. Blendezi miezul de pepene şi-l amesteci cu laptele, smântâna, zahărul tos şi cel vanilat. Pui totul pe foc mic până la topirea zahărului. La final, stingi focul şi încorporezi gelatina. După ce s-a răcit crema, o pui în forme unse cu puţin ulei pe care le pui la frigider. La servire, răstorni crema şi o decorezi după preferinţă.  



Recente

Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg
Rulouri de vinete cu alune  Sursa foto shutterstock 2418362253 jpg
femeie atragatoare tinuta iarna 789305 jpg
Rulada cu gem de capsuni  Sursa foto shutterstock 2387304579 jpg
Salata de vinete  Sursa foto shutterstock 300480098 jpg
Tort festiv alune de padure  Sursa foto shutterstock 2233352429 jpg
OUTFIT 625 1544 62 132 10 size large c v 1 compressed JPG
portrait beautiful woman jpg
e120a11231976f9c92c028516f0f81167b jpg
Tocanita de cartof dulce  Sursa foto shutterstock 2370838917 jpg
Menopauza ÔÇô un subiect prea put╠ªin discutat i╠én Roma╠énia jpg
CLICKPENTRUFEMEI wojtek mich ZGj0 IjgXdo unsplash jpg
Chifle cu gem de caise, Sursa foto shutterstock 2390464819 jpg
Imagine1 (1) jpg
ochelari de soare (8) jpg
Chiftelute de peste  Sursa foto shutterstock 1512309131 jpg
Painici sau conchas mexicane  Sursa foto shutterstock 1063093535 jpg