Cuşcuş cu legume

1 53435 original jpg jpeg

Ingrediente:250 g cuşcuş,250 ml supă de legume,1 roşie mai mare,150 g brânză Feta,1 ardei gras roşu, 1 ardei gras galben, 1 dovlecel mic, 1 vânătă mică, tulpini de ţelină,1 lingură ulei de măsline, 1 lingură unt, 2 căţei de usturoi, 1 praf de curry,sare, piper.

Cum se prepară:

1 Se curăţă legumele,se taie felii sau rondele (mai puţin roşia),după preferinţă,se călesc în unt şi se condimentează cu sare,piper,curry,după gust.

2 Separat,se fierbe supa,se opreşte focul şi se pune cuşcuşul. Se amestecă şi se acoperă cu un capac pentru 10 minute,până se umflă cuşcuşul. Se adaugă usturoiul zdrobit,o lingură de ulei de măsline şi cu o furculiţă se amestecă energic.

3 Se aşază legumele călite sub formă de „coroniţă” pe un platou,iar la mijloc se adaugă cuşcuşul. Se garniseşte cu roşia tăiată cubuleţe (curăţată de seminţe),cuburi de brânză Feta şi se serveşte imediat.



Recente

clickpentrufemei ro imam kurniawan qoGdi3R3ekQ unsplash jpg
pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg
Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg
shutterstock 492832387 jpg
curatenie   shutterstock 2087041777 jpg
shutterstock 551226070 jpg