„Degeţele” cu ceapă caramelizată

1 61343 original jpg jpeg

Pentru „degeţele“ ai nevoie de: 500 g pulpă de vită tocată/ 2 cepe roşii tocate fin/ 1 vârf linguriţă turmeric/ 2 ouă / 1 vârf linguriţă mentă / 4 căţii usturoi, mărunţiţi / sare / piper. Pentru garnitură, ai nevoie de: 4 cepe / 2 linguri vin/ 2 linguri unt / sare/ 1 ridiche neagră.

Cum se prepară

Amesteci carnea cu restul ingredientelor,apoi potriveşti de sare şi piper. Formezi chiftele turceşti pe beţe de frigărui şi le frigi pe grătarul încins. Tai ceapa julien. Topeşti untul într-o tigaie şi pui ceapa,amestecând continuu. După ce s-a caramelizat,adaugi vinul şi sare după gust. Serveşti „degeţelele“ cu ceapă caramelizată şi ridichea dată prin răzătoarea mare.

10 chiftele

Preparare 60’

Dificultate mică



Recente

Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg