Desert cu cacao şi brânză

Un desert irezistibil, pe care cu toţii îl veţi adora. Gustul de cacao şi brânză se îmbină perfect în această reţetă foarte simplă.
Dificultate medie / Preparare: 1 h / 1 TAVĂ
Ai nevoie de
Pentru blat
4 ouă
200 g zahăr
100 ml lapte
150 ml ulei
350 g făină
2 linguri cacao
1 plic praf de copt
Pentru cremă
500 g brânză de vaci
200 g unt
200 g zahăr pudră
esenţă de vanilie
25 g fulgi de cocos
Mod de preparare
Amesteci ouăle cu zahărul, apoi înglobezi laptele, uleiul, făina, cacaua şi praful de copt. Întinzi hârtie de copt într-o tavă cu marginle înalte, torni compoziţia şi dai tava la cuptor, până trece testul scobitorii. Între timp, pregăteşti crema astfel: freci untul moale cu zahărul, apoi îl combini cu brânza, esenţa şi fulgii de cocos până obţii o cremă groasă. După răcirea blatului, îndepărtezi cu grijă hârtia de copt, apoi îl tai pe jumătate. Aşezi o felie de blat şi întinzi crema în strat uniform pe care o acoperi cu cealaltă jumătate de blat. Dai tava la rece peste noapte.