Desert cu magiun

1 55515 original jpg jpeg

Ce ai nevoie: › 1 pachet foitaj › 400 g magiun › 1 esenţă de rom › 6 linguri nucă › 50 g zahăr pudră › 2 gălbenuşuri

Cum se prepară:

Se amestecă magiunul cu zahărul pudră până se omogenizează,apoi se adaugă nuca măcinată şi esenţa de rom.

Apoi,se decongelează foitajul,se aşază pe o suprafaţă presărată cu făină şi se mai întinde puţin cu sucitorul.

Se taie pătrate de 10 cm,pe care se pun câte două linguri de compoziţie de magiun.

Se unesc colţurile două câte două pe diagonală,fără să se acopere toată umplutura.

La sfârşit,se ung cornurile cu gălbenuş şi se dau la cuptor pentru 40 de minute.



Recente

Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg