Desert cu magiun

1 55515 original jpg jpeg

Ce ai nevoie: › 1 pachet foitaj › 400 g magiun › 1 esenţă de rom › 6 linguri nucă › 50 g zahăr pudră › 2 gălbenuşuri

Cum se prepară:

Se amestecă magiunul cu zahărul pudră până se omogenizează,apoi se adaugă nuca măcinată şi esenţa de rom.

Apoi,se decongelează foitajul,se aşază pe o suprafaţă presărată cu făină şi se mai întinde puţin cu sucitorul.

Se taie pătrate de 10 cm,pe care se pun câte două linguri de compoziţie de magiun.

Se unesc colţurile două câte două pe diagonală,fără să se acopere toată umplutura.

La sfârşit,se ung cornurile cu gălbenuş şi se dau la cuptor pentru 40 de minute.



Recente

Cannelloni umpluti  Sursa foto shutterstock 590881370 jpg
Cremsnit cu frisca  Sursa foto shutterstock 1063592393 jpg
shutterstock 635432609 jpg
ustensile bucătărie  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2470101607 jpg
Paste cu pui si ciuperci  Sursa foto shutterstock 2228548909 jpg
Infuzie slabit  Sursa foto shutterstock 2503383545 jpg
Iisus  foto   Shutterstock jpg
megahn si harry jpg
shutterstock 1780811849 jpg
shutterstock 96238280 jpg
Gripa sezoniera  3 simptome care te trimit la camera de garda  Sursa foto shutterstock 2086092904 jpg
Briose cu crema de vanilie si fistic  Sursa foto shutterstock 190481408 jpg
pyjamas jpg
Exercitii de Pilates la perete  Sursa foto shutterstock 2439190907 jpg
Omleta cu spanac si fasole verde  Sursa foto shutterstock 1305046762 jpg
toaletă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 528917929 jpg
Rulada cu crema de vanilie si mandarine  Sursa foto shutterstock 2373229325 jpg
shutterstock 383146987 jpg