Desert cu magiun

1 55515 original jpg jpeg

Ce ai nevoie: › 1 pachet foitaj › 400 g magiun › 1 esenţă de rom › 6 linguri nucă › 50 g zahăr pudră › 2 gălbenuşuri

Cum se prepară:

Se amestecă magiunul cu zahărul pudră până se omogenizează,apoi se adaugă nuca măcinată şi esenţa de rom.

Apoi,se decongelează foitajul,se aşază pe o suprafaţă presărată cu făină şi se mai întinde puţin cu sucitorul.

Se taie pătrate de 10 cm,pe care se pun câte două linguri de compoziţie de magiun.

Se unesc colţurile două câte două pe diagonală,fără să se acopere toată umplutura.

La sfârşit,se ung cornurile cu gălbenuş şi se dau la cuptor pentru 40 de minute.



Recente

pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg
Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg
shutterstock 492832387 jpg
curatenie   shutterstock 2087041777 jpg
shutterstock 551226070 jpg
Cauți un cadou de nuntă practic Iată 5 electrocasnice premium care vor transforma casa mirilor jpg