Farfalle cu soia
Dacă ţii post, acest preparat va diversifica puţin meniul tău de zi cu zi. Este gata în mai puţin de o oră şi foarte hrănitor.
Ai nevoie de
300 g soia cuburi½ pachet farfalle4-5 cepe 2 morcovi1 căţel usturoi2-3 linguri suc de roşiisare, după gustpiper, după gustulei, pentru călit
Pentru decor
5-6 frunze de busuioc
Preparare
Fierbi soia în apă cu sare, 30 de minute. Când e gata, o strecori şi o laşi deoparte. Separat, pui la fiert pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Căleşti, în uleiul încins, ceapa tăiată julien împreună cu morcovii şi cu usturoiul tocate. După câteva minute, adaugi sucul de roşii, soia şi potriveşti gustul cu sare şi piper. Le laşi să fiarbă împreună 15-20 de minute, amestecând continuu. Serveşti pastele alături de soia, decorate cu frunze de busuioc.