Foietaj umplut

Ai nevoie de / 1 pachet aluat foitaj / 4 cepe albe şi roşii / 150 g şuncă, tăiată cubuleţe / 150 ml smântână / 2 ouă / 100 g caşcaval ras / 2 linguri ulei / 1 ou bătut / sare / piper
Cum se prepară
Cureţi, speli şi tai ceapa julien. Pui uleiul în tigaie şi căleşti ceapa. Când devine sticloasă o dai deoparte. După ce s-a răcorit o amesteci cu şunca,ouăle,smântâna şi caşcavalul ras. Potriveşti de sare şi piper.
Întinzi o hârtie de copt într-o tavă şi aşezi aluatul foitaj decongelat. Ai grijă să îmbraci şi marginile tăvii. Torni amestecul, nivelezi şi pui oul bătut. Dai la cuptorul încins şi ţii până când se rumeneşte frumos.