Frigărui de porc picante la grătar

1 63402 original jpg jpeg

Istoria grătarului se pierde în vechime pentru că, încă din cele mai îndepărtate timpuri, cea mai simplă şi rapidă metodă de preparare a cărnii era aceea a frigerii deasupra focului.

Grătarul are o sumedenie de varietăţi regionale,iar diversitatea este dată de tipul de carne folosit,de sosurile sau de condimentele adăugate cărnii,de felul fumului,de echipament şi de combustibilul folosit şi,nu în ultimul rând,de timpul pentru frigere. Dacă foloseşti ţepuşe de lemn pentru aceste frigărui de porc picante la grătar acestea se pun la înmuiat în apă caldă pentru 20 de minute înainte de a fi aşezate pe grătar.

Frigărui de porc picante la grătar – Ingrediente

800 g carne macră de porc5 căţei de usturoi2 linguriţe boia iute2 cepe tăiate rondele1 linguriţă sare1 linguriţă piper negru măcinat1 legătură pătrunjelroşii pentru servit1 lingură ulei

Reţeta completă o găseşti pe clickpoftabuna.ro.



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg