Friptură de vită cu sos de ceapă

1 82268 original jpg jpeg

Revista nr. 24 - Aşteaptă-ţi soţul la cină cu o friptură delicioasă de carne de viţel în sos de ceapă!

Dificultate medie / Preparare: 1 h / 2 PORŢII

Ai nevoie de

400 g pulpă de viţel

1 ceapă roşie

3 cepe albe

3-4 căţei de usturoi

ulei

sare

piper

Mod de preparare:

Speli şi tai carnea felii. O dai cu sare şi piper, după gust. O rumeneşti în puţin ulei, apoi o scoţi şi o aşezi într-o tavă termorezistentă. În grăsimea rămasă, căleşti cepele tăiate solzişori. Le pui peste carne împreună cu 1-2 căni de apă şi  le dai la cuptor până când se înmoaie carnea. Cu 5-10 minute înainte de a stinge focul, adaugi usturoiul zdrobit.



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg