Friptură de vită cu sos de ceapă

1 82268 original jpg jpeg

Revista nr. 24 - Aşteaptă-ţi soţul la cină cu o friptură delicioasă de carne de viţel în sos de ceapă!

Dificultate medie / Preparare: 1 h / 2 PORŢII

Ai nevoie de

400 g pulpă de viţel

1 ceapă roşie

3 cepe albe

3-4 căţei de usturoi

ulei

sare

piper

Mod de preparare:

Speli şi tai carnea felii. O dai cu sare şi piper, după gust. O rumeneşti în puţin ulei, apoi o scoţi şi o aşezi într-o tavă termorezistentă. În grăsimea rămasă, căleşti cepele tăiate solzişori. Le pui peste carne împreună cu 1-2 căni de apă şi  le dai la cuptor până când se înmoaie carnea. Cu 5-10 minute înainte de a stinge focul, adaugi usturoiul zdrobit.



Recente

Modele de unghii de Halloween jpg
Descopera cum po i sa ai parte un aer curat în locuin a ta jpg
copil  foto   Shutterstock jpg
Tocana de chiftele  Sursa foto shutterstock 1061262914 jpg
La ce se foloseste dezumidificatorul in casa 5 AVANTAJE pe care trebuie sa le cunosti jpg
titlu Cum să alegi restaurantul potrivit pentru nuntă jpg
Dulceata de struguri albi  Sursa foto shutterstock 712190629 jpg
Colectie hair trends 2025 jpg
Tocanita cu peste  Sursa foto shutterstock 1632304759 jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 213044644 jpg
De ce să ți detoxifici organismul înainte de începerea unei diete de slăbit jpg
tort  shutterstock jpg
hanorac baieti jpg
Revani  Sursa foto shutterstock 496811728 jpg
Cu Mama la Mamo Regina Maria Reteaua de Sanatate jpg
Cursuri   Arhiva personala (2) JPG
shutterstock 2216234671 jpg
Reteta in pasi  Doner kebab  Sursa foto shutterstock 507880279 jpg
shutterstock 2078335735 jpg