Friptură de vită marinată

1 79140 original jpg jpeg

Află cum se marinează un antricot de vită pentru a te bucura de o friptură delicioasă!

Ai nevoie de

1 kg antricot de vită2-3 linguri ulei2 linguri sos de soia200 ml vin roşusarepiperoregano, după gustcimbru, după gust3-4 căţei de usturoidulceaţă de ardei iute, pentru servitsalată de crudităţi, pentru servit

Preparare

Ungi carnea cu ulei, apoi o condimentezi cu sare şi piper, după gust. Zdrobeşti usturoiul şi-l amesteci cu sosul de soia, vinul, oregano şi cimbru, după gust. Pui carnea şi marinata într-o pungă şi le ţii peste noapte la frigider.

A doua zi, răstorni carnea în tavă, cu tot cu marinată, o acoperi cu o folie şi o laşi până când începe să se pătrundă. Dai folia la o parte şi ţii friptura să se rumenească.

O feliezi şi o serveşti cu dulceaţă de ardei iute şi cu salată de crudităţi.