Gogoşi raw-vegan

Gogoşile sunt delicioase, mai ales că pot fi simple, sau cu diverse umpluturi. La fel de gustoase sunt şi cele în varianta raw-vegan, mai ales dacă le îmbraci într-o glazură aromată.
De ce ingrediente ai nevoie pentru gogoşi raw-vegan
Pentru gogoşi
12 curmale
200 g făină de migdale
100 g făină de cocos
50 g fulgi de cocos
2 linguri zahăr
1 limgură esenţă de vanilie
50 ml sirop de agave
Pentru glazură
150 g căpşuni
1 lingură esenţă de vanilie
75 g unt de cocos
50 ml lapte de cocos
3 linguri sirop de agave
1 lingură suc de lămâie
fulgi de cocos,pentru decor
Cum se prepară gogoşile raw-vegan
Aşază pe o tavă hârtie de copt
Pune toate ingredientele pentru gogoşi într-un blender şi amestecă până se omogenizează,iar compoziţia se leagă.
Împarte compoziţia în 20 de părţi egale şi cu mâinile ude formează gogoşile. Pune-le în tavă şi ţine-le la frigider până faci glazura.
Pune toate ingredientele pentru glazură în blender şi amestecă până se omogenizează. Ia cu o spatulă fiecare gogoaşă şi dă-o prin glazură. Pune-le din nou în tavă,presară fulgii de cocos şi ţine-le în frigider.
Sursa foto http://www.onegreenplanet.org