Idei de cupcakes pentru nuntă care înlocuiesc tortul cu succes

1 77388 original jpg jpeg

Micuţe şi bine porţionate pentru fiecare, noile cupcakes ce fac senzaţie în candy bar-urile de la petreceri sunt tot mai alese de către cuplurile moderne pentru înlocuirea tortului de nuntă tradiţional. 

Deşi tortul are propriul moment în cadrul nunţii, toţi cei invitaţi sunt încântaţi de descoperirea micilor brioşe, colorate şi savuroase, absolut perfecte în farfurie! Această alternativă este pe cât de aspectuoasă, pe atât de delicioasă, fiind chiar şi pe placul celor mai puţin pasionaţi de dulciuri grele, surprinzând prin aromă şi compoziţia delicată.

La intersecţia dintre tradiţional şi modern, Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer şi Owner Art Dessert, a găsit soluţia pentru a satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi. Cu o experienţă de peste 15 ani ca şi cofetar şi decorator, Irina este persoana care a reuşit să transforme într-o adevărată artă măiestria de a prepara prăjiuri.

Iată 5 idei de cupcakes care să înlocuiască tortul cu succes, pentru o nuntă memorabilă.

Cupcakes cu compoziţie de tort de morcov

„O prăjitură micuţă dar delicioasă, un cupcake cu compoziţia tortului de morcov va fascina pe orice doreşte să guste. Fără să fie extrem de dulci, dar cu o aromă intensă, acestea au un nor pufos de cremă de brânză şi un strat subţire de fondant care să îl acopere, ce va face ca fiecare îmbucătură să fie un univers de arome desăvârşit”, precizează Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer şi Owner Art Dessert.

Cupcakes cu trandafir şi ghimbir

Prăjiturile de tip brioşă, glazurate cu cremă de zahăr cu arome intense şi uşor picante sunt alegerea perfectă când vrei să pregăteşti invitaţilor tăi un desert special. Cu petale de flori modelate din pastă de zahăr şi glazură aromatizată cu aromă de trandafiri, aceste cupcakes delicate vor surprinde invitaţii cu gustul lor uşor picant. În interior, bucăţelele de ghimbir confiat sunt ascunse bine în compoziţie, dar suficient cât papilele tale gustative să le deosebească uşor.

Cupcakes romantice

Nimeni nu îţi poate lua plăcerea de a-ţi pune amprenta gustului la propria ta nuntă. Gustul, culorile şi decorarea brioşelor spun multe despre cei doi miri. Imaginează-ţi că poţi face totul un moment mult mai romantic, prin alegerea unor cupcakes cu inimi din fructe îngheţate sau din pastă de zahăr, litere din ciocolată, perluţe sau floricele.

Şi ce poate să fie mai bun ca o compoziţie de cheescake? Uşoară şi delicioasă, această mini cheesecake poate întrece chiar originalul, pentru că o vei decora într-un mod aparte, aşa cum îţi place ţie.

Cupcakes cu caramel sărat

„Dacă doreşti să îţi surprinzi invitaţii şi să faci o declaraţie de curaj, alege caramelul sărat. Cu o savoare specială, aceste cupcakes-uri vor fi adorate chiar şi de către cei care refuză la astfel de evenimente felia de tort, mult prea dulce pentru gusturile lor”, explică Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer şi Owner Art Dessert.

Cupcakes cu accente metalice

Anul ăsta, foarte moderne au fost accentele metalice prezente în decorurile torturilor. Optează pentru mici brioşe cu cremă albă de lămâiţă, acoperite cu praf de aur sau foiţe de aur comestibile. Cu siguranţă invitaţii tăi încă nu au apucat să vadă acest trend în altă parte, iar nunta ta nu are cum să nu rămână în amintirea tuturor.

Irina Elena Apostol – Master Cake Decorator, Senior Trainer şi Owner Art Dessert, este cea din spatele acestei poveşti dulci şi provocatoare. Urmând o tradiţie de familie, a desăvârşit pasiunea pentru dulciurile tradiţionale, transformându-le în adevărate minuni atât prin compoziţie cât şi prin aspect.

Iată câteva dintre cele mai delicioase cupcakes-uri:

Candy bar Paris 9 preview jpeg jpeg
Candy roz flori 10 preview jpeg jpeg
Candy roz flori 11 preview jpeg jpeg
Candy ciocolata 28 preview jpeg jpeg