Jeleu cu coacăze roşii

1 82919 original jpg jpeg

Dificultate medie / Preparare 1 h 30ʹ / 4-5 porţii

Ai nevoie de

600 ml suc de zmeură350 g coacăze roşii60 grame zahăr6 foi de gelatină20 grame zahăr pudră

fructe de pădure proaspete, după gust

câteva frunze de mentă

Pui foile de gelatină într-un bol şi le acoperi cu suc de zmeură. Laşi să se înmoaie 5 minute. Încingi restul de suc într-o cratiţă, apoi adaugi cele două tipuri de zahăr şi laşi pe foc până când începe să fiarbă. Adaugi foile de gelatină şi sucul în care au stat şi amesteci până se dizolvă complet. Laşi la răcit. Aşezi în forme de minitarte coacăze roşii, după gust şi torni peste ele suc cu gelatină până la jumătatea formei. Le dai la rece pentru o oră. Torni apoi restul de suc şi dai la rece peste noapte. Când serveşti, răstorni jeleul din forme şi ornezi cu coacăze roşii şi frunze de mentă, după gust şi imaginaţie.



Recente

femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg