Jeleu cu coacăze roşii

1 82919 original jpg jpeg

Dificultate medie / Preparare 1 h 30ʹ / 4-5 porţii

Ai nevoie de

600 ml suc de zmeură350 g coacăze roşii60 grame zahăr6 foi de gelatină20 grame zahăr pudră

fructe de pădure proaspete, după gust

câteva frunze de mentă

Pui foile de gelatină într-un bol şi le acoperi cu suc de zmeură. Laşi să se înmoaie 5 minute. Încingi restul de suc într-o cratiţă, apoi adaugi cele două tipuri de zahăr şi laşi pe foc până când începe să fiarbă. Adaugi foile de gelatină şi sucul în care au stat şi amesteci până se dizolvă complet. Laşi la răcit. Aşezi în forme de minitarte coacăze roşii, după gust şi torni peste ele suc cu gelatină până la jumătatea formei. Le dai la rece pentru o oră. Torni apoi restul de suc şi dai la rece peste noapte. Când serveşti, răstorni jeleul din forme şi ornezi cu coacăze roşii şi frunze de mentă, după gust şi imaginaţie.



Recente

Modele de unghii de Halloween jpg
Descopera cum po i sa ai parte un aer curat în locuin a ta jpg
copil  foto   Shutterstock jpg
Tocana de chiftele  Sursa foto shutterstock 1061262914 jpg
La ce se foloseste dezumidificatorul in casa 5 AVANTAJE pe care trebuie sa le cunosti jpg
titlu Cum să alegi restaurantul potrivit pentru nuntă jpg
Dulceata de struguri albi  Sursa foto shutterstock 712190629 jpg
Colectie hair trends 2025 jpg
Tocanita cu peste  Sursa foto shutterstock 1632304759 jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 213044644 jpg
De ce să ți detoxifici organismul înainte de începerea unei diete de slăbit jpg
tort  shutterstock jpg
hanorac baieti jpg
Revani  Sursa foto shutterstock 496811728 jpg
Cu Mama la Mamo Regina Maria Reteaua de Sanatate jpg
Cursuri   Arhiva personala (2) JPG
shutterstock 2216234671 jpg
Reteta in pasi  Doner kebab  Sursa foto shutterstock 507880279 jpg
shutterstock 2078335735 jpg