Lasagna cu brânză şi varză, gata într-o oră

1 77021 original jpg jpeg

În numai o oră obţii această lasagna gustoasă, cu varză şi cremă de brânză.

Ai nevoie de:

400 g varză tăiată150 g cremă de brânză250 g telemea rasă150 g mozzarella3 ouăsare 600 ml smântână100 ml suc de roşiifoi lasagna fără fierbere3-4 cartofi100 g unt

Preparare

Opăreşti, 10 minute, varza în apă cu sare, o laşi să se scurgă bine şi să se răcească. Amesteci crema de brânză şi telemeaua cu ouăle şi cu 2-3 linguri de smântână şi încorporezi varza.

Torni, într-o tavă, jumătate din smântăna rămasă şi aşezi foi de lasagna până când îmbraci fundul şi pereţii tăvii. Răstorni brânza, acoperi cu foi de lasagna, torni restul de smântână amestecat cu sucul de roşii şi presari mozzarella.

Aşezi din loc în loc cartofi tăiaţi ca pentru cipsuri şi untul făcut cubuleţe. Dai tava la cuptorul încins până când se rumenesc frumos cartofii.