Negresă cu nuci

Vei descoperi repede că această negresă cu nuci este cea mai bună prăjitură pe care ai gustat-o în ultima vreme. Aşadar, ai toate ingredientele la îndemână?
De ce ai nevoie pentru negresă cu nuci
Pentru blat
175 g unt
250 g ciocolată neagră
400 g zahăr
3 ouă
1 lingură cafea instant
1 lingură apă caldă
1 lingură esenţă de vanilie
1 praf de sare
180 g făină
100 g nuci
Pentru glazură
100 g ciocolată neagră
60 g unt
350 g zahăr pudră
6 linguri apă fierbinte
1 linguriţă cafea instant
Cum se prepară negresă cu nuci
Dă drumul la cuptor şi aşază hârtie de copt în tavă. Topeşte ciocolata şi amestec-o cu untul,după care dă deoparte. Separat,bate ouăle cu zahărul,cafeaua diluată cu apa fierbinte,esenţa de vanilie şi un praf de sare. Încorporează crema de ouă în cea de ciocolată,adaugă făina în ploaie şi nucile. Toarnă compoziţia în tavă şi dă-o la cuptor până ce marginile prăjiturii sunt tari,dar la mijloc are încă un aspect moale.
Pentru glazură,diluează cafea în apă,adaugă ciocolata topită,zahărul pudră şi untul topit şi mixează până când compoziţia are consistenţa dorită. După ce negresa s-a răcorit,toarnă deasupra glazura de ciocolată. Dă negresa la rece pentru 1-2 ore.