Oana îţi garantează reţeta de: Tartă cu legume şi caşcaval

1 57596 original jpg jpeg

Ce ai nevoie: /300 g făină /6 ouă /16 linguri lapte /160 g caşcaval /2 cepe /160 g unt /3 bucăţi de praz /450 g bacon /200 ml smântână lichidă /o lingură cu tarhon uscat /sare /piper după gust

Mod de preparare:

1. Se dă caşcavalul prin răzătoare şi se taie ceapa foarte mărunt. Se pun într-un vas făina şi sarea,se adaugă untul,tăiat bucăţele,şi se amestecă bine,cu vârful degetelor. Se adaugă caşcavalul,ceapa,tarhonul,2 ouă şi se omogenizează bine. Se acoperă aluatul şi se lasă cel puţin o oră la frigider. Între timp,se căleşte baconul,împreună cu prazul,timp de 4-5 minute.

2. Se scoate aluatul din frigider şi se întinde pe dimensiunea tăvii,apoi se înţeapă cu ajutorul unei furculiţe. Amestecul de bacon,şuncă şi praz se distribuie uniform peste aluat. Într-un vas separat se bat cele 4 ouă rămase,se pun laptele şi smântâna,sare şi piper,iar la final se răstoarnă compoziţia peste praz şi bacon. Se bagă tava la cuptor şi se lasă circa 40 de minute. Tarta se serveşte caldă.

Oana Stanciu din Brăila a câştigat o TIGAIE CERAMICĂ

Pentru revendicare:  0372.130.241



Recente

rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni  Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi  Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau  1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni  sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei  Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor  Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg