„Omidă” din cartofi cu sos de iaurt

1 81878 original jpg jpeg

Omida din cartofi cu sos de iaurt e un aperitiv ingenios, care îi va face chiar şi pe cei mai mofturoşi copii să mănânce. 

Dificultate mică / Preparare: 20' / 1 PORŢIE

Ai nevoie de 

1 roşie cherry

5 cartofi noi

1 ardei gras portocaliu

salată verde

ceapă chivas

cuişoare

sare

piper

Pentru sosul de iaurt 

280 g iaurt

2-3 căţei de usturoi, pisaţi

½ legătură de mărar

Mod de preparare

Speli cartofii. Îi fierbi în apă sărată până se înmoaie, apoi îi scurgi, îi laşi la răcit şi le cureţi cojile. Îi aşezi, unul în spatele celuilalt, pe frunze de salată verde. Faci capul „omidei“ din roşia cherry spălată bine, îi pui ochi din cuişoare, iar antenele din fire de ceapă.Aşezi pe spatele ei fâşii de ardei gras.

Pentru sos, amesteci toate ingredientele şi îl serveşti alături de simpatica „omidă“.



Recente

Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg