Ouă umplute cu ton şi pateu

1 63257 original jpg jpeg

Când ai la masă musafiri, este musai să-i serveşti şi cu aperitive gustoase. Pe lângă roşii umplute cu vinete sau brânzeturi, mai poţi apela şi la ouă umplute cu ton şi pateu. Se fac repede şi sunt gustoase.

Ingrediente ouă umplute cu ton şi pateu:

6 ouă

o cutie pateu (100 g)

o cutie ton în ulei (150 g)

sare

piper

pătrunjel (opţional)

Mod de preparareouă umplute cu ton şi pateu

Laşi la scurs tonul.

Speli ouale şi le pui la fiert. Când sunt gata,le dai printr-un jet de apă rece,le cureţi de coajă şi le tai în jumătate.

Le scoţi gălbenuşurile şi le combini cu pateu,un praf de sare şi puţin piper,şi cu tonul din conservă.

Umpli jumătăţile de ouă fierte cu acest amestec şi,la sfârşit,le decorezi cu pătrunjel tocat mărunt. Le serveşti reci.

Credit foto:Pinterest



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg