Plăcintă de spanac cu brânză

1 74228 original jpg jpeg

Bogat în vitamine şi nutrimenţi, spanacul este foarte sănătos pentru organism. Consumă-l în stare proaspătă sau în cele mai delicioase mâncăruri, cum ar fi plăcintele.

Ai nevoie de:

Pentru foi

12 ouă

12 linguri de smântănă

12 linguri făină

800 g spanac

sare,piper

Pentru umplutură

600 g brânză

4 linguri smântână

200 g roşii uscate

1 ceapă

Cum se prepară:

Opăreşti spanacul şi îl toci. Amesteci gălbenuşurile cu smântânaşi cu făina. Adaugi spanacul şi puţină sare. Baţi albuşurile spumă şi le încorporezi în amestecul de spanac. Împarţi compoziţia în două şi coci fiecare foaie în tava tapetată. Le ţii în cuptor 20 de minute,după care le laşi la răcit.

Citeşte şi Plăcintă cu budincă şi banane. Reţeta cea mai simplă

Între timp,mixezi brânza cu smântâna şi adaugi roşiile uscate şi ceapatocată mărunt. Aşezi pe un platou o foaie,întinzi umplutura şi acoperi cu cealaltă foaie. Le dai la rece 1 oră.

Citeşte şi Plăcintă cu cartofi



Recente

clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara  Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere  Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese  Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille  Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion  sursa   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg