Pui în stil mediteranean

Preparatele din carne de pui sunt săţioase, uşor de preparat şi potrivite atât petru prânz cât şi pentru cină. Încearcă reţeta de pui în stil mediteranean, aromat şi fragded.
De ce ai nevoie pentru pui în stil mediteranean
100 ml oţet balsamic
1 lingură ulei de măsline
2 piepţi de pui dezosaţi
½ ceapă roşie
1 ciorchine roşii cherry
200 g fasole fiartă,scursă
300 ml supă de pui
200 g mozarella
4 crenguţe oregano
sare
piper
Cum se prepară pui în stil mediteranean
Marinezi pieptul de pui,tăiat bucăţi,în oţet balsamic 30 de minute. Dai drumul la cuptor. Amesteci în tavă fasolea cu roşiile şi ceapa tocată. Scurgi puiul şi-l asezonezi cu sare şi piper după gust,după care îl prăjeşi 2-3 minute,pe fiecare parte în ulei încins. Pui puiul în tavă,îl ungi cu oţet balsamic şi aşezi din loc în loc crenguţe de oregano. Torni supa de pui şi dai tava la cuptor până scade sosul. Scoţi tava,adaugi mozzarella tăiată şi serveşti simplu,sau alături de o garnitură.
Sursa foto http://www.thecookierookie.com