Pui în stil mediteranean

1 68798 original jpg jpeg

Preparatele din carne de pui sunt săţioase, uşor de preparat şi potrivite atât petru prânz cât şi pentru cină. Încearcă reţeta de pui în stil mediteranean, aromat şi fragded.

De ce ai nevoie pentru pui în stil mediteranean

100 ml oţet balsamic

1 lingură ulei de măsline

2 piepţi de pui dezosaţi

½ ceapă roşie

1 ciorchine roşii cherry

200 g fasole fiartă,scursă

300 ml supă de pui

200 g mozarella

4 crenguţe oregano

sare

 piper

Cum se prepară pui în stil mediteranean

Marinezi pieptul de pui,tăiat bucăţi,în oţet balsamic 30 de minute. Dai drumul la cuptor. Amesteci în tavă fasolea cu roşiile şi ceapa tocată. Scurgi puiul şi-l asezonezi cu sare şi piper după gust,după care îl prăjeşi 2-3 minute,pe fiecare parte în ulei încins. Pui puiul în tavă,îl ungi cu oţet balsamic şi aşezi din loc în loc crenguţe de oregano. Torni supa de pui şi dai tava la cuptor până scade sosul. Scoţi tava,adaugi mozzarella tăiată şi serveşti simplu,sau alături de o garnitură.

Sursa foto http://www.thecookierookie.com