Reţeta de supă-cremă de rădăcină de ţelină

1 64992 original jpg jpeg

Dacă eşti în căutarea unei reţete uşor de preparat pentru o masă caldă şi delicioasă, încercă această reţetă gustoasă fără prea multe grăsimi adăugate.

Iată care este reţeta supei-cremă de ţelină:Ingrediente

-1 rădăcină de ţelină mare,curăţată şi tăiată cuburi  

-3 linguri de ulei din seminţe de struguri

-5 linguri de supă de pui

-2 linguriţe de zahăr

-sare după gust

Mod de preparare

Într-o oală pune la călit cuburile de rădăcină de ţelină cu 2linguride ulei de seminţe de struguri,până când începe să se înmoaie ţelina şi devine de culoare aurie.

Amestecă,adaugă o lingură de bulion,zahărulşi sarea şi se pun la fiert. Lasă oala pe foc 20 de minute sau până când devine un lichid omogen. Ia oala de pe foc şi scoate într-un bol conţinutul să se răcească. După ce s-a răcit amestecul,pune-l în blender şi vei obţine un piure. Toarnă din nou supa-cremă în oală,adaugă supa de pui şi pune-o la fiert 5 minute.

Este delicioasă şi uşor de preparat!

Credit foto:www.retetelowcarb.wordpress.com