Reţetă delicioasă: cheesecake cu Baileys! Gata în 30 de minute!
Această reţetă este foarte uşor de realizat, mai ales pentru că nu necesită timp de coacere. Este gata în doar 30 de minute şi are un gust delicious
Iată de ce ingrediente ai nevoie:
Pentru bază foloseşte
225g biscuiţi cu ovăz,măcinaţi
110g unt topit
Pentru cremă
300g cremă de brânză
250g smântănă
3 ouă-albuşul separat de gălbenuş
110g zahăr brun
5 linguri de cremă Baileys
5 linguriţe de gelatină pudră
50g de alune de pădure coapte şi mărunţite
o mână de ciocolată neagră,rasă,pentru decor
Mod de preparare
1. Într-o formă de copt rotundă,cu diametru 23 centimetri,unge uşor cu unt.
2. Amestecă bine biscuiţii măcinaţi cu untul topit şi apoi tapetează bine forma. Pune la frigider până prepare crema.
2. Folosind un mixer,amestecă bine crema de brânză,smântâna,galbenuşurile şi zahărul. Adaugă crema Baileys. Într-un vas mic,pune gelatina cu câteva linguri de apă şi lasă să se îngroaşe. Apoi încorporează în cremă gelatina încălzită.
3. Bate albuşurile de ou şi adaugă-le le în cremă. Pune crema peste blatul de biscuiţi,acoperă cu folie alimentară şi lasă la rece peste noapte sau cel puţin 6-8 ore.
4. A doua zi,decorează cu ciocolată rasă,alunele măcinate şi încă puţin Baileys.
Credit foto:www.womanandhome.com